Fotoshoot Rutger en Robin

castingFoto’s maken

Deze keer een fotoshoot gedaan met Rutger en Robin. Allebei figureren ze af en toe en voor castingbureau’s heb je foto’s nodig. Dus een aantal foto’s gemaakt. Zelf vind ik het nog lastig om bepaalde poses voor ze te verzinnen. Uiteindelijk wel tevreden met het resultaat. Al zie ik nog wel verbeter puntjes.

Thuis heb ik niet een hele brede achtergrond. Als ik dan iemand volledig op de foto wil zetten en de verhouding wil behouden, dan kom je naast de achtergrond. Dus ik heb mezelf weer in Photoshop verdiept en dan lukt het toch aardig om de achtergrond groter te maken. Dan zijn al die filmpjes op YouTube toch heel erg handig.

Voor het hele foto album, klik hier.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *