Foto’s als wanddecoratie

Foto’s als wanddecoratie

Wat doe je met mooie digitale foto’s? Ik denk dat de meeste mensen de digitale foto’s op hun pc bewaren. Maar het zou toch ook leuk zijn om er een fotoboek van te maken, of ze los af te drukken. Als je een fotoboek gaat maken dan ben je daar vaak wel even mee bezig. Zelf vind ik een wanddecoratie ook erg mooi. Ik had in Blijdorp heel veel foto’s gemaakt tijdens de vogelshow. En het leek mij leuk om van één van die foto’s een wanddecoratie te maken.
Ik heb de volgende foto gekozen. Het is niet de mooiste vogel maar dit beestje is al een tijd in Blijdorp. Het verhaal van deze vogel vond ik mooi. Je kan zien dat de vogel wat gehavend is en dat komt door andere grote vogels.

blijdorp

vogelshow

Wat voor soort wanddecoratie moet je nou nemen?

Ik heb wel eens een poster gekocht en die in laten lijsten, en een keer een foto laten afdrukken op canvas. Dit keer wilde ik een keer iets anders. Ik heb gekozen voor een wanddecoratie op aluminium. Bij Saal Digital kan je deze laten maken in verschillende soorten en maten. Bij Saal Digital kan je ook kiezen uit Alu-Dibond, Hardschuimplaat, Acrylglas, Canvas, Alu-Dibond Butlerfinish, Picture Box en GalleryPrint.
Ik heb de Alu-Dibond gekozen. De aluminiumplaat is 3 mm dik. Ander bijzonderheden: stabiel, maximale scherpte en weerbestendig. De formaten zijn 10 x 15 cm t/m 110 x 240 cm. Er zijn verschillende ophangingen mogelijk. Ik heb gekozen voor een standaard ophanging. Je krijgt dan twee metalen beugels die je achterop je plaat kan plakken. Er zitten nog twee rubberen afstandhouders bij. Die kan je onderaan je plaat plakken zodat je plaat evenwijdig van de muur hangt. Dit systeem was heel makkelijk te bevestigen.

Saal Digital Software

Om een fotoboek of wanddecoratie te maken moet je wel software downloaden. In deze software kies je een welk product je wilt maken en kan je de foto’s toevoegen. Het installeren van de software en het gebruik ervan is vrij makkelijk en duidelijk. Als je een foto toevoegt kan je ook zien of deze bruikbaar is voor je product. Als je klaar bent met het ontwerp kan je het product bestellen. Je product wordt geleverd via DHL. De levering van de wanddecoratie ging vrij snel en werd geleverd in een stevige verpakking.

De wanddecoratie heb ik ontvangen en ik vind de foto er heel mooi uitzien op de plaat. Als je met je vingers over de foto gaat voel je de verschillende lagen inkt. Ik ben erg te spreken over de kwaliteit van dit product en ik ga zeker nog wat foto’s afdrukken via Saal Digital. De producten worden in Duitsland geproduceerd.

Wanddecoratie

De wanddecoratie van Saal Digital

Saal_Digital_NL_170px_RGB

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *