Eindpresentatie Lucia Marthas – Institute for Performing Arts

Muziektheater in de RAI Eindvoorstelling Lucia Marthas

Het RAI theater stond op 2 en 3 juli in het teken van de eindpresentaties van Lucia Marthas – Institute for Performing Arts. 2 juli waren de leerlingen en studenten van de MBO en Vooropleiding aan de beurt. Meer dan 400 leerlingen en studenten lieten aan een uitverkochte zaal hun kunsten zien.

De MBO studenten mochten de spits afbijten tijdens deze voorstelling. Het thema van de MBO studenten is “Origin”. Tijdens dit blok werd je getrakteerd op een mooie show, behalve de dans en zang was de muziek en belichting ook prachtig. De verschillende dansen gingen vloeiend in elkaar over.

Tijdens de voorstelling gaat het niet alleen om de dans maar er wordt ook heel mooi live gezongen. Je zag dat de studenten en leerlingen aan het genieten waren. Het publiek deed dat zeker ook.

Waar Talent Excelleert

Het Lucia Marthas Institute for Performing Arts (LMIPA) is een onderwijsinstituut voor iedereen met talent. LMIPA richt zich op het drieluik van de performing arts: dans, acteren en zang.

Het instituut biedt drie opleidingsroutes: Hbo, Mbo en Vooropleiding. De Hbo-opleidingen worden aangeboden onder de vlag van de Hanzehogeschool. In samenwerking met het Noorderpoort verzorgt men de opleiding Mbo Dansleider/Dans. Ook heeft het instituut een grote Vooropleiding voor kinderen vanaf groep 3 en een scout-afdeling, waar lessen kunnen worden gevolgd in dans, acteren en zang.

LMIPA werd in 1983 door Lucia Marthas opgericht als een kleine particuliere balletschool met één studio in een voormalig woonhuis aan de Van Woustraat in Amsterdam. Vanaf het prille begin heeft LMIPA altijd een eigen koers gevaren. Het LMIPA is een instituut dat midden in het werkveld én de samenleving staat. Talent is waar het daarbij om gaat. Klik hier voor meer informatie over LMIPA.

Alle foto’s kan je hier bekijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *