Tarieven

Tarieven fotoshoot

Lijkt het je leuk om een keer een fotoshoot te doen met je vriend of vriendin, man of vrouw of met je kinderen. Er is van alles mogelijk. Ik heb nog niet echt een grote fotostudio. Op dit moment kan ik bij mij thuis studio foto’s maken zoals je hieronder kunt zien. Ik heb een achtergrond systeem met verschillende kleuren en drie studioflitsers. Bij mij thuis is de ruimte beperkt voor grote groepen. Maar buiten zijn er ook genoeg leuke plekken met genoeg ruimte om een mooie fotoshoot te doen.

De tarieven voor een fotoshoot zijn afhankelijk van de duur en de wensen van de klant. Er zijn verschillende soorten mogelijk denk aan bijvoorbeeld een vriendinnen shoot, love shoot, familieportret, moeder en dochter shoot of voor social media.

Speciale actie

Deze maand is er een speciale actie. Meer informatie kan je hier bekijken: speciale actie

Voor meer voorbeelden kan je de foto albums bekijken of hier mijn portfolio.

Wat kan je verwachten van mij

Tijdens de fotoshoot maak ik verschillende foto’s. Samen bekijken wij of we voldoende leuke foto’s hebben. Ik neem de tijd voor een fotoshoot en ik reken een standaard tarief voor een fotoshoot.
Voordat wij beginnen met de fotoshoot bespreken wij eerst rustig je wensen en ideeën. Tijdens de fotoshoot laat ik je een aantal foto’s zien zodat je een idee krijgt hoe de foto’s eruit zien.
Het is ook mogelijk om de foto’s door mij te laten afdrukken. Voor prijsinformatie kan je met mij contact opnemen.

Achtergrondsysteem

Huiskamer studio

tarieven fotoshoot

Fotoshoot
€ 79,00
Fotoshoot
Binnen of buiten op een leuke locatie
max. 2 a 3 personen
Inclusief 15 a 20 digitale foto's