Vogels spotten in Avifauna

Vogels spotten in Avifauna

Met de postcodeloterij win ik nooit geld maar af en toe wel een prijs zoals een uitstapje. Ik kon nog vier kaarten bestellen voor een aantal uitstapjes. We hebben gekozen voor het Avifauna bij Alphen aan den Rijn. Met mijn vader en Ineke gingen wij een dagje Avifauna bezoeken. Ik was er al hele lange tijd niet meer geweest. Ben ik er eigenlijk ooit wel eens geweest? Vast wel. Het zijn vooral vogels die ze in het Avifauna hebben. De vogelshows blijven toch wel het leukste om te fotograferen omdat er dan ook geen vervelende hekken om de vogels heen zitten.
Al is het dan ook nog wel lastig om ze goed te fotograferen. Toch heb ik er een aantal leuke bij zitten. Voor de fotocursus die ik volg moet ik ook een aantal foto’s met reflectie maken. Daar heb ik er vandaag ook een aantal van kunnen maken.

Hieronder een aantal foto’s.

Bekijk alle foto’s in het fotoalbum.
Website Avifauna

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *